Praktik i IMCC

Vi har praktikanter, fordi vi er gode arbejdsgivere!

Vi har løbende praktikanter på sekretariatet i København og Aarhus. Disse praktikanter får stillet konkrete opgaver, der både er spændende og udfordrende. Opgaverne tilrettelægges både efter IMCC’s aktuelle behov men afhænger også af praktikantens egne ønsker, behov og kompetencer. Hos os kan du også komme i praktik som en del af dit studie. Bliver du praktikant hos IMCC, planlægger vi sammen din praktik, så du oplever, at du bidrager, at du lærer noget, og at du udvikler dig fagligt og som medarbejder. Vi forventer noget af dig, og du kan forvente noget af os!

 

 

Når du er i praktik i IMCC, er du en del af et team!

Som praktikant hos IMCC skal du være vild med både ansvar og fleksibilitet. Studerende arbejder med deres frivillige aktiviteter, når de har fri fra studiet. Derfor kan der være aften og weekender, hvor der er brug for, at du deltager i et møde eller et arrangement. Til gengæld tilbyder vi stor fleksibilitet bl.a. i forhold til timeantal, og hvornår på ugen du ønsker at arbejde.

 

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til Simon på imcc@imcc.dk – ligegyldigt om du ønsker en praktik i Aarhus eller København.