Bliv Frivillig i IMCC

Kom i gang med det sundhedsfremmende arbejde

Som medlem i IMCC får du mulighed for at gøre en forskel for andre. Du kan arbejde med at forbedre sundhed og levevilkår der, hvor der er brug for det, samt undervise i og oplyse om sundhed igennem bæredygtige sundhedsprojekter. Som frivillig hos IMCC kan du arbejde med:

 

 

 

Skærmbillede 2016-05-23 kl. 13.53.15Skærmbillede 2016-05-23 kl. 13.52.41

 

IMCC’s projekter er fordelt over Danmark 5 største byer. Se hvor og i hvilke projekter du kan blive frivillige i: Samlet liste over IMCC’s aktiviteter.

 

Oplev verden

IMCC er en god mulighed for at få oplevelser i det meste af verden. Udover det brede udbud IMCC-udvekslingaktiviteter, hvor studerende får mulighed for at opleve nye kulturer, deltager IMCC’s frivillige flere gange om året i en variation af internationale konferencer. Klik og læs om de internationale muligheder i IMCC.

 

Din udvikling i fokus

IMCC giver dig mulighed for at udvikle dig personligt og få erfaring med f.eks. organisation, ledelse og projektstyring. IMCC tilbyder alle medlemmer kurser og træninger udbudt af f.eks. IMCC’s Trænergruppe, Projektrådgivningen og Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF).

 

Fællesskaber – med en sag til fælles

IMCC består af engagerede studerende, der interesserer sig for at gøre en forskel. Hos IMCC deltager vi i den sundhedspolitiske debat – både i Danmark og på WHO-niveau. Klik her for at følge med i vores arbejde, læse debatindlæg og lær mere om hvad du kan i IMCC.

UA-94092787