Vil du være med til at opstarte nye IMCC lokalafdelinger?

IMCC udvider til Esbjerg, Roskilde og Næstved.

 Her under kan du læse om hvad du kan gøre for at lokalafdelingerne i de tre byer bliver en realitet. Men du kan som interesseret i IMCC generelt læse om, hvad man kan få ud af at være aktiv frivillig i IMCC.

 

Vi vil gerne:

  1. Oplyse om vores ønske om at starte nye lokalafdelinger: en i Roskilde, en i Næstved og en i Esbjerg.
  2. Fortælle om nogle af de muligheder og tilbud du kan finde hos IMCC.

 

Vi besluttede på generalforsamlingen 2015, at vi skal være mere tværfaglige og synlige i vores sundhedsfremmende arbejde. Defor har vi besluttet at udvide vores forening til de tre førnævnte byer. I disse byer findes mange spændende studieretninger, som vil kunne styrke arbejdet i vores aktivitetsgrupper, og måske vil nye aktiviteter opstå.

Fordelen ved at være medlem af IMCC er at du får en stor organisation i ryggen – vi har lige nu over 1.700 medlemmer og en håndfuld ansatte på sekretariatet. Her kan der hentes masser af sparring samt økonomiske ressourcer.

 

Hos IMCC får man

  • et stort fagligt netværk af folk, der alle arbejder indenfor sundhed, ledelse og politik
  • en masse praktisk erfaring, der kan hjælpe din karrierer på vej
  • du bliver en del af et stort socialt fællesskab
  • du får oplevelser for livet

Helt konkret  er der mulighed for at du kan tage del i nogle af vores mere end 30 projekter, lige fra udviklingsarbejde til national sundhedsetik og oplysningsarbejde. Du kan OGSÅ vælge at starte din egen aktivitet op, hvis du ligger inde med en god idé. Så hjælper vi dig med at komme godt i gang.

Hvis du er interesseret i IMCC som forening eller i en af vores aktiviteter er du meget velkommen til at kontakte IMCC’s sekretariatetsleder Mikael Bjerrum på mikael@imcc.dk

 

I arbejdet med at opstarte nye lokalafdelinger

Bor du i en af de tre ovennævnte byer, eller er du allerede IMCC’er som bare gerne vil give en hånd med i opstarten af de nye lokalafdelinger, så er du mere end velkommen til kontakte Simon, som er kommunikationsmedarbejder i IMCC, men som samtidigt er med til at organisere opstarten af lokalafdelingerne i både Roskilde og Næstved. Han kan kontaktes på simon@imcc.dk.

 

Er du interesseret i at høre nærmere om opstarten af lokalafdelingen i Esbjerg, som desuden allerede er godt på vej til t blive oprettet, idet IMCC-aktiviteter som Bamsehospitalet og Sexekspressen allerede har lokale afdelinger i den vestjyske by. Ved interesse i Esbjerg kan IMCC’s bestyrelse kontaktes via bestyrelse@imcc.dk.