VIL DU MED TIL TAIWAN?

Mød 800-1000 andre medicinstuderende fra 100 forskellige lande i Taiwan til August!
August Meeting 2014 (AM2014) er på vej og bliver afholdt i Taiwan i perioden 5.-11. august. I stedet for at skrive en lang smøre, vil jeg anbefale, at du læser om det netop afholdte March Meeting (MM2014) i Tunesien i det kommende nyhedsbrev, på facebook-siden “IMCC International”, delegationssiden på imcc.dk samt tjekker den nyligt udsendt Invitation Package fra Taiwan her.

 

Dette mødes tema bliver “Sustainable Development for the New Era” med de to undertemaer “Sustainable Healthcare” og “Sustainable Environment”. Det er utrolig relevante temaer for fremtidens globale sundhedspolitik og helt centrale i emnet post2015-agendaen.
Egenbetalingen for at deltage ligger i omegnen af kr. 2.400 – og så er fly, fuld pension og logi inkluderet i den uge, mødet varer, og garanti for en helt igennem fantastisk oplevelse.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på international@imcc.dk.

 

Ansøgningsskemaet til AM2014 Taiwan kan tilgås her.

 

 

Læg mærke til, at ansøgningsfristen er den 1. Maj kl. 23:59. Landsbestyrelsen udtager delegationen på sit møde d. 10. Maj, hvorefter alle ansøgere får besked. De der bliver valgt, skal være klar til at registrere sig inden d. 15. maj.

 

Tjek IFMSA lingo-siden for forkortelser her.
Læs mere om IFMSA i IFMSA booklet her.

 

Jeg og hele bestyrelsen glæder sig til at se en masse supergode ansøgninger!

 

/Marie Hauerslev, Ansvarlig for Internationale Relationer