Økonomiansvarlig til IMCC Landsbestyrelsen

Kære alle IMCC’ere.

 

På Generalforsamlingen 2014 var der desværre ingen som stillede op til posten som Økonomiansvarlig i landsbestyrelsen. Derfor har jeg, som havde posten i 2014, fortsat i de første måneder af 2015.

 

Nu er jeg så heldig at være blevet valgt ind i CISU’s bestyrelse som repræsentant for IMCC og derudover er jeg blevet færdig som kandidat i folkesundhedsvidenskab. Derfor har vi brug for nye kræfter til at overtage økonomiposten i landsbestyrelsen og det er her DU kommer ind i billedet. Jeg er indstillet på at lave en grundig overlevering, men jeg håber det kan blive hurtigst muligt, da jeg får meget travlt.

 

Så send en kort og præcis motivation til bestyrelsen hurtigst muligt, hvis du har mod på opgaven – jeg kan kun sige, at det har været skide spændende at arbejde med økonomi i IMCC og endda afgørende for, hvor jeg har fået job!! Jeg vil også meget gerne forklare mere om, hvad arbejdet indebærer, men overordnet set drejer det sig om at være et bindeled mellem resten af bestyrelsen og sekretariatet som står for den daglige drift. Man sidder ikke alene med ansvar for økonomien – men man skal informere resten af bestyrelsen om ændringer. Og så indgår man på lige fod med resten af bestyrelsen i den overordnede ledelse af IMCC. 

 

Med venlig hilsen

Katja Thøgersen

Økonomiansvarlig
okonomi@imcc.dk

 

imcc-2013-logo_CMYK