Lucas’ vidnesbyrd

laser-tag

Mennesket behersker lysets hemmeligheder og kan manipulere det til anvendelse i alt fra printere til kirurgiske værktøjer. Og til laser-tag. Men i laser-tag benyttes i virkeligheden kun små infrarøde lysdioder – Knapt så sejt.

På den mørke, øde Refshale-ø, i en kæmpestor rungende hal af beton, drog 13 drenge og piger fra vores IMCC GUL Gruppe i virtuel krig.

Fra starten var det tydeligt, at militærerfaringen kom fra videospil og actionfilm, som kom til udtryk i form af en velassorteret militær-lingo. Til trods for seje ord og manøvre lykkedes det os alligevel ikke at ‘walk the talk’.

Når man spiller laser-tag er der indlagte pauser mellem kampene, hvor ammunition og liv genoplades. Ironisk var det, da disse simple spilleregler blev forpurret, da vi fortsatte skydderiet også i pauserne, og således måtte seancen starte forfra.

Det skal dog understreges, hvor underholdende det kan være at skyde sine venner.

I alt blev det til to fortræffelige timer med sved på panden, ømme lægge, og taktisk team-building. Herfra skal der lyde en klar opfordring til, at man fremover inviterer til sociale arrangementer på tværs af aktiviteterne i IMCC.

Skrevet af Lucas Rundblad, lokal aktivitetsleder (LAL) i Sexekspressen KBH.