Kald til menigt medlem af landsbestyrelsen 2018

Kære IMCC’er

Hermed direkte kald til interesserede medlemmer for at ansøge som 8. medlem af Landsbestyrelsen 2018

Er det dig vi leder efter

Baggrund

Til generalforsamlingen 2017 blev det besluttet, at bestyrelsen fremover skal bestå af 8 medlemmer grundet det vokseværk, der er set i foreningen de seneste par år. Både i forhold til vores politiske arbejde, og i takt med at der er kommet  flere aktiviteter og lokalafdelinger. Da det først blev diskuteret og besluttet på Generalforsamlingen 2017, var det ikke muligt at stille op til posten under selve generalforsamlingen. Derfor har den valgte bestyrelse 2018 besluttet at lave dette kald, for at se om det er muligt at få udfyldt den ledige plads.

 

Efter fristen beslutter bestyrelsen, om der er nogen af kandidaterne, der passer til posten. Dette er efter samme procedure som ved valget til økonomiansvarlig i 2015.

 

Kort om bestyrelsesarbejdet

Bestyrelsen mødes 2 gange om måneden, én gang i en af IMCC-byerne og én gang online. Derudover mødes man ca. 7 weekender i løbet af året; enten til nationale events som ILONA og GF, eller til strategiweekender hvor bestyrelsen søger at holde den røde tråd i IMCC og ift. strategien.

 

Alle bestyrelsesmedlemmer er ansvarlige for nogle forskellige aktiviteter og/eller byer. Som menigt medlem har man selv ret meget mulighed for at bestemme hvad man gerne vil arbejde med. Tidligere har menige medlemmer fx arbejdet med kommunikation, politiske grundholdninger, samarbejde mellem aktiviteter i farvegrupperne, folkemøde, monitorering og evalueringsforløb, lokalafdelings samarbejde.  

 

Rammerne og process for ansøgningen

Ansøgningen må max fylde 1 side og evt. vedlægges 1 side CV. Ansøgningen kan indeholde motivation for at blive medlem af landsbestyrelsen og hvad man gerne vil arbejde med i 2018.

Ansøgningsfrist er d. 12 november og der bliver truffet en beslutning d. 15 november  om der skal indsluppleres og i dette tilfælde hvem, hvorefter alle ansøger får besked.

 

Vigtige datoer

Nedenstående datoer er vigtige at kunne deltage i, som 8. medlem af Landsbestyrelsen 2018:

  • Overleveringsweekend: D. 24-26 november (Sjælland)
  • Decembermøde: d. 20 december kl. 16.00 i København
  • Januar strategiweekend: Søndag d. 14 kl. 11 til tirsdag d.16 januar (ikke fastlagt lokation)

__

Spørgsmål eller behov for afklaring? Skriv til os direkte via mail til bestyrelse@imcc.dk.