Job: IMCC søger økonomimedarbejder

Økonomimedarbejder, der kan skabe optimale rammer for engagerede frivillige, søges.

 

Har du lyst til at arbejde med bogføring og støtte til økonomistyring i en organisation for studerende, der brænder for at lave frivillige sundhedsprojekter lokalt, nationalt og internationalt? Så er jobbet som økonomimedarbejder i IMCC lige noget for dig.

 

IMCC søger en medarbejder der arbejder løsningsorienteret og ser samarbejde og kommunikation som nøglen til et godt arbejdsfællesskab hvad end der er med kollegerne på sekretariatet, bestyrelsen eller de frivillige medlemmer. Du skal være skrap til bogføring og kunne samarbejde med en masse engagerede medlemmer. Du skal have overblik over den løbende økonomi, herunder bogholderi, ansøgninger og fundraising. I arbejdet indgår desuden besvarelse af henvendelser fra medlemmer og eksterne samt løsning af sekretariatets daglige administrative opgaver.

 

Vi ønsker en medarbejder, der:

  • Har erfaring med bogholdning og årsregnskab
  • Kender til det frivillige foreningsliv og projektregnskaber
  • Er samarbejds- og løsningsorienteret
  • Har erfaring med fundraising

 

Vi kan tilbyde dig:

  • En organisation, hvor tingene rykker, og hvor der er kort fra idé til handling
  • Et ungt og dynamisk arbejdsmiljø
  • Ansvar med medbestemmelse og indflydelse
  • En masse engagerede frivillige, der sætter pris på dit arbejde

 

Praktisk:

Jobbet ønskes besat fra d. 1.marts eller tidligere. Ansøgningsfristen er lørdag d. 25. januar kl. 12:00. Ansøgning og curriculum vitae skal sendes til job@imcc.dk og mærkes ”Økonomi”. Spørgsmål kan rettes til sekretariatsleder Tobias Abell Nielsen på telefon: 22623228. Din arbejdsplads bliver på landssekretariatet i Studenterhuset, Nørre Allé 8, 2200 København N (ved Panum Instituttet), hvor du deler kontor med tre kollegaer. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer, og da vi er en frivilligorganisation, vil der også kunne forekomme en weekend- og aftenarbejde. Startlønnen er DKK 24.000 inklusiv pension.

 

Om IMCC:

IMCC er en organisation for studerende, der driver sundhedsfremmende aktiviteter baseret på frivilligt arbejde både lokalt, national og internationalt. IMCC har omkring 1700 medlemmer, som alle er tilknyttet én af vore fire lokalafdelinger i Aalborg, Aarhus, Odense og København. Det er medlemmerne, der driver og udvikler aktiviteterne samt starter nye initiativer op, og sekretariatet er med til at støtte op om medlemsengagementet ved blandt andet at vejlede de frivillige, sikre de organisatoriske rammer og varetage den daglige drift. IMCC har på nuværende tidspunkt omkring 30 forskellige aktivitetsgrupper, der overordnet arbejder inden for områderne Undervisning og Oplysning, Udviklingsarbejde samt Udveksling. Der løber cirka 4 millioner kroner igennem organisationen årligt – heraf godt 2 millioner gennem hovedorganisationen. Du kan læse mere om os på www.imcc.dk