Invitation til økonomikursus

———————————————————————

AFLYSNING: ØKONOMIKURSER

Kære alle IMCC’ere.

De ellers planlagte økonomikurser i henholdsvis Aarhus (24. september) og København (29. september) er blevet aflyst!
De vil istedet blive afholdt i foråret. Hvis man har spørgsmål til kurserne kan man kontakte Signe eller Tomas på sekretariatet.

Go’ weekend

———————————————————————

 

Kære alle økonomiansvarlige samt økonomiinteresserede.

 

Der bliver jævnligt efterspurgt økonomikurser, og nu har vi strikket alle tiders økonomikursus sammen, specielt rettet til jer som har med økonomien i IMCC´s aktiviteter og projekter at gøre.

 

På kurset er det planen, at opdele deltagerne efter farve, gul og blå aktiviteter sammen og de grønne for sig.

 

Hos de gule/blå grupper gennemgår vi, hvordan I kan holde styr på budget og regnskab i løbet af året. Vi vil nemlig meget gerne lære jer et godt system til styring af budget og regnskab. Der er allerede afprøvet i Sexekspressen, vist også i Førstehjælp For Folkeskoler og måske nogle enkelte andre aktiviteter. De har selv styr på økonomien – sikkert bedre end jeg har, som den centrale bogholder i IMCC.

 

Deltagere fra grønne aktiviteter samles på et andet hold, der vil gennemgå budgettering og regnskabs-afrapportering i forbindelse med DUF projekter. Ønsket er desuden at give plads til erfaringsudveksling hvad angår økonomistyring i internationale projekter.

 

Vi håber der du har mulighed for at deltage en af følgende dage:

Torsdag den 24. september kl. 17.30 – 20 i Århus. Medicinerhuset. 

Tirsdag den 29. september kl. 17.30 i København. Studenterhuset.

 

Kurset er gratis og der serveres kaffe te, vand og sandwich under kurset. Tilmeld dig via event på IMCC´s hjemmeside ved at klikke her.

 

Vi tænker, at man tilmelder sig det nærmeste kursus, men er der aktiviteter/grupper der gerne vil samle LØA-er og NØA på kursus en af aftenerne, er det OK. Og er man forhindret den dag, der er kursus i ”sin egen by”, er man velkommen til at deltage i det andet kursus. IMCC dækker transport for ”udenbys” deltagere.

Kurset er åbent for alle IMCC´er, der er interesserede – eksempelvis kommende LØA el NØA, samt IMCC´er, der påtænker at tage ud i verden på et DUF projekt.

 

Spørg endelig i din aktivitet/gruppe om der er andre, der er interesserede i at deltage.

 

Vi glæder os til at se rigtig mange af jer.

Caroline Arnbjerg, Landsbestyrelsen

Sofie Hecquet og Sigrid Bresson, Sexekspressen

Tomas Gehlert og Signe Gervin, Sekretariatet