IMCC Generalforsamling 2014

9428792350_d3924c954a_z

 

Kære IMCCer

 

Du bydes hermed velkommen til den årlige fælles IMCC Generalforsamling. Her skal vi mødes og diskutere organisation og vedtægter, vælge en ny Landsbestyrelse og meget andet sjov.

 

Selve generalforsamlingen kommer til at løbe af stablen den 1. november fra kl. 9.00 til 19.00, og vanen tro mødes vi på Gadsbølle skole, Gadsbøllevej 100, 5492 Vissenbjerg.

 

Arrangementet varer en weekend fra fredag til søndag med et program fyldt med fede oplæg og indledende diskussioner.

 

Tilmelding

 

Du kan tilmelde dig under events ved at logge ind på din personlige medlemsprofil. Log in her

Materiale

Hent det samlede materiale til generalforsamlingen her
(denne folder udleveres til generalforsamlingen)

Læse årsrapport med regnskab for 2013 her

Derudover findes vores vedtægter her

 

Den 31. oktober kl. 23:59: Navne på opstillede kandidater til de enkelte bestyrelsesposter skal indleveres skriftligt til Landsbestyrelsen senest midnat forud for generalforsamlingen.
Du kan indsende dit kandidatur pr. mail eller personligt overlevere en skriftlig anmodning om opstilling til Landsbestyrelsen til din IMCC formand, Jesper Mølgaard. Det kan du gøre i løbet af fredag den 31. oktober – dagen inden generalforsamlingen.
Vær opmærksom på, at det er en god ide at lave et kandidatur, som generalforsamlingen kan tage stilling til i god tid.

Læs indkomne kandidaturer her

Du kan selvfølgelig komme med forslag til ændringer, dog jf. ovenstående tidsfrister. Forslag til dagsorden samt kandidaturer sendes til bestyrelse@imcc.dk.

 

Hvis du vil vide mere

 

Hvis du er interesseret i at læse mere om formalia og procedurer i forbindelse med IMCC’s Generalforsamling 2014, anbefales det, at du læser IMCC’s vedtægter, kapitel 4. IMCC’s vedtægter kan læses HER.

 

Alle procedurer, som ikke er beskrevet her, vil blive beskrevet i generalforsamlingens forretningsorden. Vil du gerne vide mere om Landsbestyrelsens arbejde og ansvar, kan du læse kapitel 5 i vedtægterne samt bestyrelsensforretningsorden, som kan læses HER.

 

IMCC’s generalforsamling – mere end bare vedtægter og procedurer!

 

I år er det lokalafdelingen i København, som står for arrangementet, dets planlægning – og skæg og ballade.

Vi glæder os helt enormt til at se jer alle sammen og til at mødes til en weekend med fokus på Danmarks sundeste studenterforening.

 

// IMCC Landsbestyrelse