IMCC søger studentermedarbejder i Aarhus

Brænder du for foreningsarbejde og administration, så er der spændende muligheder i foreningen International Medical Cooperation Committee (IMCC)

 

IMCC er en frivillig organisation, som laver sundhedsfremmende arbejde i både Danmark og udlandet. Vi har mere end 30 forskellige projekter på landsplan fordelt på vores fem lokalafdelinger i Aalborg, Aarhus, Odense, Esbjerg og København. Foreningens medlemmer er studerende med lyst til at arbejde med sundhed inden for vores interessefællesskaber: Udviklingsarbejde, Undervisning og oplysning, Samfund og debat, samt Udvekslings- og klinikophold.

 

På sekretariatet ønsker vi en effektiv administration, så aktive og medlemmer i foreningen får den bedste service. Du vil komme til at arbejde på vores sekretariatet i Aarhus, som er beliggende på Aarhus Universitets campus. På Aarhus sekretariatet vil du arbejde sammen med en fuldtidsmedarbejder samt en praktikant. Derudover er der tre medarbejdere på sekretariatet i København.

 

Dine arbejdsopgaver: 

  • Administrative opgaver, herunder refusionsopgørelser af udlæg fra medlemmer
  • Indhentelse og administration af børneattester
  • Registrering af medlemmer og generel vedligeholdelse af vores medlemsdatabase
  • Assistance i forbindelse med afholdelse af events
  • Støtte til lokalafdelingerne i Aarhus, Aalborg og Esbjerg i samarbejde med organisationskonsulent Nina Madsen
  • Service til medlemmer i fortrinsvis Aarhus
  • Sparring med Aarhus Lokalbestyrelse
  • Andet forefaldende arbejde, samt mulighed for at bidrage til kommunikative tiltag.

 

Dine kvalifikationer:

Evne til at strukturere egne opgaver, udadvendt og idéskabende, IT-kompetencer og stærk i skriftlig kommunikation. Relevant administrationsbaggrund fra studiet vil være en fordel.

 

Stillingen er på 14 timer om ugen. Arbejdstiden placeres typisk i almindelig kontortid, så den passer med opgaverne. Vi er selvfølgelig opsatte på at skabe et godt arbejdsmiljø, så vi får dine arbejdsdage til at passe sammen med dit studie.

 

Vi forestiller os, at du kan starte ved semesterstart efterår 2017, dog ville det være fint, hvis du har mulighed for at arbejde et par dage i juni for at blive sat ind i dine arbejdsopgaver.

 

Send en ansøgning og et CV senest søndag den 14. maj til sekretariatsleder Mikael Bjerrum på mikael@imcc.dk

 

Spørgsmål kan rettes til IMCC’s sekretariat på tlf.: 61 60 47 35.

Du kan læse mere om IMCC og foreningens aktiviteter på imcc.dk