IMCC søger kommunikationsmedarbejder

Brænder du for kommunikation, organisering af og kontakt med verdens dygtigste, og mest engagerede frivillige, så er der en spændende jobmulighed for dig i foreningen International Medical Cooperation Committee (IMCC).

 

IMCC nyt logo hele verdens sundhed

 

IMCC er en frivillig organisation, som laver sundhedsfremmende arbejde i både Danmark og udlandet. Vi har mere end 30 forskellige aktivitetsgrupper på landsplan fordelt på vores fem lokalafdelinger i Aalborg, Aarhus, Odense, Esbjerg og København. Foreningens medlemmer er overvejende studerende der brænder for sundhedsfremme inden for vores fire indsatsområder, udviklingsarbejde, udvekslings- og klinikophold, samfund og debat samt undervisning og oplysning.

 

Sekretariatet opgaver er at servicere foreningens aktive medlemmer og det gør vi blandt andet ved at forbedre vores administration og kommunikation. Du vil komme til at arbejde på vores sekretariat i Aarhus sammen med en studentermedhjælper og en praktikant med tæt kontakt til landssekretariatet i København og lokalafdelingerne i Aarhus, Aalborg og Esbjerg. Du vil referere til IMCC’s Sekretariatsleder.

 

Dine arbejdsopgaver:

  • Eksterne og interne kommunikative opgaver, herunder:

 – Opdatering af hjemmeside (WordPress)

– Sociale medier (Facebook, Instagram, YouTube mv.)

 – Udforme nyhedsbrev til de frivillige

– Samt andet kommunikationsarbejde

 

  • Diverse administrative opgaver:

– Vedligeholdelse af vore Google Drive

– Vedligeholdelse af vore medlemsdatabase

– Logistisk styring af vore e-mailsystem

– Samt diverse IT-opgaver

 

  • Fundraising

– Støtte til vores fundraisingindsats, herunder:

– Research af fonde

– Udformning af fondsansøgninger

 

  • Støtte til lokalafdelingerne i Jylland (Aarhus, Aalborg og Esbjerg)

– Facilitering af mindre arrangementer og workshops for de frivillige

 

Dine kvalifikationer:

Vi ser gerne, at du har sans for at planlægge, strukturere og eksekvere kommunikativt arbejde og at du skriver godt. Ligeledes skal du gerne have erfaring med WordPress og Google Apps (Drive, Gmail, Calendar mv.), samt have god IT-forståelse. Herudover ser vi gerne, at du har et drive til at kunne arbejde selvstændigt. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med grafisk arbejde til fremstilling af plakater, foldere mv. Erfaring fra eller kendskab til foreningsverdenen er også en fordel.

 

Ansøgning og ansættelse:

Du vil blive ansat på vores sekretariat i Aarhus, og stillingen er på 25 timer om ugen med ansættelse fra august måned 2017. Arbejdstiden placeres typisk i almindelig kontortid, så den passer med opgaverne og kollegerne, men der er gode muligheder for gensidig fleksibilitet. Lønnen baseres ud fra gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist er onsdag den 24. maj 2017. Ansøgning skal sendes til mikael@imcc.dk

 

Spørgsmål kan rettes til Sekretariatsleder Mikael Bjerrum på telefon: 61 60 47 35.

 

Du kan læse mere om IMCC og foreningens aktiviteter på imcc.dk