IMCC har medvind i Esbjerg

Esbjerg I IMCC arbejder frivillige studerende sammen om at fremme sundhed, gennem en række forskellige aktiviteter, der beskæftiger sig med udveksling, undervisning, udviklings- og hjælpearbejde og debat. Alt dette bliver nu muligt at blive en del af, hvis man er studerende i Esbjerg. Mandag d. 22. februar drog en masse frivillige IMCC’ere nemlig til Esbjerg, for at fortælle om IMCC og alle de muligheder der er, for at lave frivilligt sundhedsfremmende arbejde.

Dagen bød på kage, hygge og sjov i bedste IMCC ånd, men også på et spændende møde med studerende fra bl.a. ingeniør, sygeplejerske, fysioterapi og jordemoderuddannelsen, der var interesserede i fx at undervise i førstehjælp på folkeskoler, prøve kræfter med seksualundervisning, eller lave udviklingsarbejde i Nepal. Der blev uddelt 200 foldere og et ukendt antal flyers. Interessen var stor, både for de IMCC aktiviteter der var til stede, men også for muligheden for at opstarte nye projekter og en ny lokalbestyrelse.

Flere af IMCC’s aktiviteter har allerede planlagt en uddannelsesdag for nye frivillige, hvor mange glade esbjergensere allerede har tilmeldt sig.

Du kan følge den nye afdeling i Esbjerg, på facebooksiden. Her kan du også finde de arrangementer, der allerede er planlagt. På IMCC’s hjemmeside kan du desuden finde kontaktoplysninger på alle IMCC’s aktiviteter.

Vi ønsker Esbjerg velkommen i IMCC familien! Esbjerg 2