ILONA 2015 13-15 Februar: En weekend for alle lokalbestyrelser og Nationale Aktivitetsledere

Internat for Lokalbestyrelser Og Nationale Aktivitetsledere

En weekend for alle lokalbestyrelser og Nationale Aktivitetsledere, hvor fokus er på IMCCs fremtid, og hvordan vi kan gøre os til en endnu bedre organisation at være en del af.

 

Om ILONA

ILONA er det årlige event, hvor ledere i IMCC mødes på tværs af interesser og byer. Det er således stedet, hvor du har mulighed for at lufte dine ideer sammen med andre IMCCere. Sammen skal vi blive enige om nye tiltag, og bare rolig, der er sat tid af til at gennemarbejde forskellige emner, så alle kan komme med input til forskellige områder.

 

Program

 

Program ILONA 2015 download her

Programmet er lavet, så du kan glæde dig til følgende:

  • Eksternt input – Efter feedback fra sidste år vil dette års program krydres med kompetencegivende indslag fra eksterne oplægsholdere.
  • Mere tid til at netværke – Der bliver afsat tid til at Lokalbestyrelser og Nationale AktivitetsLedere (muligvis også Nationale Økonomiansvarlige) får tid til at udveksle ideer og tanker, som de har særligt interesse for.
  • Strategien 2016-18 – Hvordan får vi sat langsigtede mål for IMCC, hvor alle medlemmer har haft mulighed for at sætte deres aftryk? Kursen for IMCC skal lægges og ansvaret må vi løfte i flok.
  • 65-års-jubilæum! Hvordan skal vi fejre det? Vi ønsker at få nedfældet krønikken om IMCC – og her vil vi give aktiviteterne tid til, at de selv kan skrive sin historie og være med til at strikke IMCC-fortællingen sammen.
 

Hvornår?

Fredag den 13. – 15. februar 2015, fra kl. 17 til søndag kl. 14, Gadsbølle, Odense.

Deltagelse er gratis, og transporten til Gadsbølle er betalt.

Er du ikke allerede tilmeldt kan du logge ind på din medlemsprofil her og tilmeld dig ILONA

 

ILONA-Facebook-Cover