IFMSA MARCH MEETING 2017 I MONTENEGRO

Vil du gerne møde studerende fra hele verden, der beskæftiger sig med det samme, som du arbejder med til hverdag i din aktivitet? Eller vil du gerne have et større indblik i, hvad det vil sige at lave sundhedsfremmende arbejde på et globalt plan? Så er det tid til at slå til, IMCC skal nemlig endnu engang samle en delegation, der skal repræsentere Danmark på IFMSA’s generalforsamling i Montenegro fra d. 2. til d. 8. marts 2017. Delegationen skal bestå af nye såvel som erfarne – så intet skal stoppe jer fra at søge!

 

Først nogle praktiske oplysninger:

  • Hvor: Budva, Montenegro
  • Hvornår: 2. til 8. marts 2017
  • Pre-workshops: 26. februar til 2. marts 2017
  • Pris: Egenbetalingen er endnu ikke fastsat, men bliver omkring 2.000 kr.

 

Dette møde er en unik mulighed for at udvide dine perspektiver, kompetencer og udvikle dig personligt. IMCC’ere kommer gang på gang topmotiverede tilbage med nye venskaber på tværs af kulturer. Sammen med andre IMCC’ere og IFMSA’ere har du mulighed for at lære en masse om global sundhed og få kompetencer inden for bl.a. ledelse, facilitering, økonomi, og meget mere.

 

Hvem kan søge?

Alle IMCC’ere kan søge – nye som erfarne og medicinstuderende som ikke-medicinstuderende. Vi forsøger at få en så blandet delegation som muligt til at repræsentere IMCC ude i verden.

 

Hvordan kommer jeg med?

I kommer med ved at udfylde en ansøgningsformular. Denne vil være tilgængelig i løbet af september på imcc.dk under for medlemmer à internationale muligheder à kommende internationale møder. Ansøgningsfrist er d. 1. november kl. 23.59.

 

I kan læse mere i Montenegros velkomstpakke her:

https://issuu.com/suads.abanovic/docs/ip_ifmsa_general_assembly_march_mee/1?e=23932478/30000297

 

Besøg desuden www.ifmsa.org for at læse mere om IFMSA som organisation.

 

Hvis I har spørgsmål til mødet, er I meget velkomne til at skrive til international@imcc.dk.