Førstehjælp for Folkeskoler til festlig DHL Stafet!

fff-dhl-stafet-sep2016

Første fredag i september (2016), tog vi fat i den få år gamle tradition at repræsentere FFF ved DHL stafetten i Fælledparken. Som sædvanligt tog vi del i KU’s store telt, med flere hundrede andre løbere, og befandt os godt i læ, da en lille regnbyge skyllede over Fælledparken, som en slags indledning til stafetten.

logo-fffTo stærke hold, 10 FFF’ere, stillede vi med, og – selvfølgelig – tog vi 5 km distancen i løb, bærende vores flotte FFF T-shirts. Med vores outfit, løbenumre og stafet i orden, var vi klar til løb!

I det tætte telt-terræn og menneskemylder var vi på skift i løb eller heppede hinanden i mål – og havde tæt konkurrence indbyrdes. Stemningen var fantastisk – ovenpå humør og skyhøje temperaturer!

Velfortjent efter løbet, nød vi godt af de fri goder ved DHL-deltagelsen. Heriblandt ”madkassen” fra DHL-arrangørerne med den smukke blanding af papvin, kanelgifler, chokolade med meget mere, og KU’s fri tilbud af fadøl og juice og den bedste øko-kakao, samt den udmærkede aftensmad alla Chili con Carne.

Med trætte ben og fulde maver blev resten af aften tilbragt med hyggesnak over endnu flere fadøl. Da klokken nærmedes midnat, var vi efterhånden på vej retur – et par stykker tog vi til Panum fredagsbar, for en kort bemærkning.

Således blev FFF flot repræsenteret ved endnu et DHL.

Tak for en FFFantastisk festlig fornøjelse!

 

 

Teksten er skrevet af: Laura Juul

Redaktion: Camilla Castella