EuRegMe 2015 – Skal du med?

Bliv del af delegationen…

Så er det endnu en gang tid til at samle en delegation af IMCC’ere der skal repræsentere Danmark til IFMSAs næste europæiske møde. Delegationen skal bestå af nye såvel som gamle – så hold jer ikke tilbage med at søge!!

Hvor?

EuRegMe afholdes i Aalborg, og vi kan derfor være sikre på at niveauet er højt – Aalborg er i fuld gang med forberedelserne! Vi håber at dette møde, udover at give et internationalt netværk, vil samle IMCC omkring det internationale. Netop fordi det afholdes i Danmark, har IMCC valgt at give 500 kr. i tilskud til deltagerne, dermed ligger egenbetaling på ca. 700 kr.

EuRegMe er et møde hvor ca. 300 studerende fra hele Europa mødes. Udover kulturudveksling, netværk og inspiration vil du lære en masse om global sundhed. Du kan være med til at påvirke hvor IFMSA Europa skal hen og hvordan studerende i Europa sammen kan arbejde for en sundere verden.

Årets tema er Sustainable Development. Kort sagt vil det handle om sundhed, vores verden og fremtiden! The Millennium Development Goals var de udviklingsmål, man ønskede verden skulle nå inden 2015. Vi træder nu ind i året 2015, målene er ikke nået og den globale verden har arbejdet intenst på at udvikle nye post-2015 mål – the Sustainable Development Goals. Hvordan kan vi som studerende sikre at vigtige sundhedsprioriteter integreres i de nye mål? Opnå en dybere forståelse eller bland dig i debatten ved at deltage i EuRegMe.

Deadline

Ansøgningsfrist: 11. Januar 2015 23.59. Søg om plads i IMCC’s delegation her.

Læs invitation package her.