Organisationskonsulent til aktiv ungdomsforening

Brænder du for foreningsarbejde, organisering af og kontakt med verdens dygtigste, og mest engagerede frivillige, så er der spændende jobmulighed i foreningen International Medical Cooperation Committee (IMCC).

 

IMCC er en frivillig organisation, som laver sundhedsfremmende arbejde i både Danmark og udlandet. Vi har mere end 25 forskellige projekter på landsplan fordelt på vores fire lokalafdelinger i Aalborg, Aarhus, Odense og København. Foreningens medlemmer er overvejende studerende der brænder for sundhedsfremme inden for vores tre indsatsområder, udviklings- og hjælpearbejde, udvekslings- og klinikophold samt undervisning og oplysning.

 

På sekretariatet ønsker vi at effektivisere og forbedre administrationen, så foreningens aktive medlemmer får den bedste service og mulighed for at udføre deres frivillige arbejde. Samtidig vil IMCC sikre sekretariatsstøtte til at alle foreningens fire lokalafdelinger og de tilknyttede aktivitetsgrupper. Du vil komme til at arbejde selvstændigt i Aarhus med tæt kontakt til landssekretariatet i København og lokalafdelingerne i Aarhus og Aalborg.

 

Dine arbejdsopgaver:

  • Administrative opgaver, herunder registrering af medlemmer og børneattester
  • Facilitering af frivilligarbejde
  • Registrering af events samt oplæring af frivillige i event-styring
  • Hjemmesideopdatering (WordPress)
  • Deltagelse i og støtte til relevante frivilligearrangementer
  • Udvikling af medlemsservice- og systemer

 

Dine kvalifikationer:

Evne til at strukturere egne opgaver, udadvendt og systematisk, stærk i dialog og mundtlig kommunikation og gerne IT-kompetencer. Erfaring fra foreningsverdenen og erfaring med administrativt arbejde fra studiet vil være en fordel.

 

Ansøgning og ansættelse:

Stillingen er på 25 timer om ugen med start 1. September 2015.  Arbejdstiden placeres typisk i almindelig kontortid, så den passer med opgaverne og kollegerne, men der er gode muligheder for gensidig fleksibilitet. den samlede lønpakke er på 18.000 kr.

Ansøgningsfrist er 5. august. Ansøgning kan sendes til simon@imcc.dk

 

Spørgsmål kan rettes til Tobias Abell Nielsen på telefon: 61 60 47 35 eller mail tobias@imcc.dk

Du kan læse mere om IMCC og foreningens aktiviteter på imcc.dk