De gamle ‘sexperter’ lærer nye tricks

Rasmus Hasselbalch_web

Rasmus Bo Hasselbalch, aktiv i København Lokalafdeling og nyvalgt NAL i Sexekspressen.

 

Forandring fryder men…

Det er ikke altid lige let at lave ændringer i en aktivitet, som har eksisteret i mere end et årti – slet ikke når der er tale om store ændringer.

Debatten om at åbne op for medlemmer fra flere studieretninger i Sexekspressen har raset længe.

I år blev debatten afgjort til årsmødet på Gadsbølle, hvor forsamlingen med overvældende flertal åbnede op for alle studerende på ”en sundhedsfaglig uddannelse”.

Til trods for at flertallet af IMCC-aktiviteter har omfavnet tværfaglighed totalt, og arbejdet målrettet på at finde nye engagerede medlemmer fra alle uddannelser fra folkesundhedsvidenskab til jura, har der været persisterende bekymringer i Sexekspressen.

En sexpert på banen

Rasmus Bo Hasselbalch, som er nyvalgt som National Aktivitetsleder (NAL) i Sexekspressen samt Socialansvarlig i København Lokalbestyrelse, fortæller:

“Argumenterne har været mange, både for og imod. Nogle var bekymrede for fagligheden blandt de studerende, der ikke har medicinstudiet at læne sig op ad. Blandt andet derfor blev der sidste år vedtaget fælles rammer for det kursus de nye ’sexperter’ får, inden de kommer ud og underviser første gang. Andre mente, at det ville gå udover det sociale samvær i gruppen. I sidste ende var udsigten til nye medlemmer med anderledes input alligevel for tillokkende. Nu ser vi frem til at kunne invitere en helt ny gruppe af søde og engagerede mennesker indenfor”.

For stor en fristelse

Sexekspressen kan ikke længere modstå fristelsen – og byder nu alle sundhedsfaglige studerende velkommen. Er det noget for dig at blive ’sexpert’ – læs mere her!