Bliv kommunikationspraktikant i IMCC

Er du en haj til at skrive? Dygtig til at kommunikere? Og har du lyst til at blive en del af en frivillig studenterorganisation, der laver sundhedsfremmende arbejde? Så er det dig, vi leder efter!

Få masser af erfaring med kommunikationsarbejde generelt – og især med at skrive levende og engagerende til nyhedsbreve, web og sociale medier.sociale-medier

Arbejdsopgaver

Vi søger en selvstændig praktikant, til at udvikle en mediestrategi, i et team af to praktikanter. Med udgangspunkt i denne skal du selvstændigt arbejde med at skrive artikler til sociale medier, nyhedsbrev og hjemmeside.

Din opgave vil derfor være at:

  • Udvikle og realisere en strategi for brug af nyhedsbrev, sociale medier og hjemmeside, i et team med en anden praktikant
  • Opsøge historier og skrive tekster til artikler til magasiner, nyhedsbreve og web.
  • Producere strategisk og dagsaktuelt indhold til Facebook og Instagram.
  • Begrænset forefaldende administrativt arbejde

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en baggrund inden for et humanistisk, samfundsfagligt eller kommunikativt studie, eller på anden måde har erfaring inden for kommunikation og formidling.

Vi forventer af dig:

  • At du er selvstændig, men også kan arbejde i et team
  • At du er idérig og kreativ
  • At du har erfaring med og er god til at skrive
  • At du har erfaring med og kan bruge de journalistiske formater og arbejde ud fra en modtagerprofil
  • At du kan formidle kompliceret stof på en enkel og overskuelig måde målrettet web, mail og social medier.
  • At du har en forståelse for forskellen på intern og ekstern kommunikation

Vi tilbyder dig…

Hos os får du kreativ frihed og muligheden for at udfolde dig og afprøve dine evner, i en ungdommelig organisation, der er åben for nye tiltag. Du får samtidig dit eget ansvarsområde, for sociale medier, og erfaring med at udvikle og arbejde med mediestrategier. Du får udfordrende opgaver, fx med at omforme ukendt stof til kommunikationsprodukter, som eksterne modtagere fanger interesse for og engagerer sig i.

Derudover får du også erfaring med og indsigt i hvordan man arbejder i en NGO, med en masse engagerede frivillige medlemmer.

Vi tilbyder dig en åben arbejdsplads med fleksible arbejdstider, hvor du har mulighed for at følge kurser på dit studie, sideløbende med praktikken. Praktikken vil ligge i efterårssemestret, men start- og slutdato vil være fleksible ift. evt. studie. Det vil også være muligt at indgå et samarbejde med IMCC, hvor du kan skrive speciale i forlængelse af praktikken, med en konkret problemstilling i organisationen.

Hvor meget?

Arbejdstiden vil være 20 timer/ugen som udgangspunkt, men kan justeres efter dine muligheder.
Dine arbejdstimer ligger som udgangspunkt i dagtimerne, men der må forventes arrangementer aften og weekend. Vi tilbyder stor fleksibilitet til gengæld.

Stillingen er ulønnet.

Hvornår?

1.september 2016 – 31. januar 2017 (planlægges efter ønsker og muligheder)

Hvor?

På IMCC’s kontor i Aarhus.

Ansøgning

Ansøgning mærket ”Kommunikationspraktikant” i emnefeltet sendes til mie@imcc.dk senest d. 1. maj 2016. I ansøgningen skal indgå en kort motiveret ansøgning, samt gerne et eksempel på en artikel, som du tidligere har lavet.

Samtaler vil forløbe d. 3. – 4. maj.

Ved spørgsmål til praktikken kontakt Mie på tlf. 26 83 06 18.

 

IMCC – International Medical Cooperation Committee er en frivillig organisation, som laver sundhedsfremmende arbejde på lokalt, nationalt og internationalt plan. Vi har mere end 30 forskellige aktiviteter på landsplan, fordelt på vores fire lokalafdelinger i Aalborg, Aarhus, Odense og København – med to nye lokalafdelinger på vej. I mere end 60 år har IMCC gennem dette arbejde udviklet unge og sendt studerende ud i alverdens afkroge for at arbejde med sundhed. Læs mere om foreningen på www.imcc.dk