Bliv foto- og mediepraktikant i IMCC

Har du flair for fotografering og billedredigering? Kan du nå ud med et budskab gennem visuelle virkemidler? Og har du lyst til at blive en del af en frivillig studenterorganisation, der laver sundhedsfremmende arbejde? Så er det dig, vi leder efter!foto

Arbejdsopgaver

Vi søger en selvstændig praktikant, til at udvikle en mediestrategi i et team af to praktikanter.  Med udgangspunkt i denne skal du selvstændigt arbejde med at indsamle billede- og videomateriale til sociale medier, nyhedsbrev og hjemmeside.

Dine opgaver vil være at:

  • Indsamle og udvikle billed- og videomateriale
  • Udvikle og realisere en strategi for brug af nyhedsbrev, sociale medier og hjemmeside, i et team med en anden praktikant
  • Opsøge historier
  • Samarbejde om at udfærdige videoer og billeder til nyhedsartikler og  dagsaktuelt indhold til Facebook og Instagram om vores organisation, vores forskellige aktiviteter og vores arrangementer.

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du beskæftiger dig med foto og video, enten i forbindelse med uddannelse eller som en interesse. Vi forventer af dig:

  • At du er selvstændig, men også kan arbejde i team
  • At du er idérig og kreativ og kan lide at afprøve nye metoder
  • At du er kvalitetsfokuseret
  • At du interesserer dig for og har kompetencer inden for med foto og video
  • At du har erfaring med video- og billedredigering

Vi tilbyder dig…

Hos os får du kreativ frihed og muligheden for at udfolde dig og afprøve dine evner, i en ungdommelig organisation, der er åben for nye tiltag. Du får erfaring med at udvikle og arbejde med mediestrategier og en høj grad af selvbestemmelse. Du får udfordrende opgaver, fx at skabe billed- og videomateriale, som eksterne modtagere fanger interesse for og engagerer sig i.

Derudover får du også erfaring med og indsigt i hvordan man arbejder i en NGO, med en masse engagerede frivillige medlemmer.

Vi tilbyder dig en åben arbejdsplads med fleksible arbejdstider, hvor du har mulighed for at følge kurser på dit studie, sideløbende med praktikken. Praktikken vil ligge i efterårssemestret, men start- og slutdato vil være fleksible ift. evt. studie. Det vil også være muligt at indgå et samarbejde med IMCC, hvor du kan skrive speciale i forlængelse af praktikken med en konkret problemstilling i organisationen.

Hvor meget?

Arbejdstiden vil som udgangspunkt være 20 timer/ugen, men kan justeres efter dine muligheder.
Dine arbejdstimer ligger som udgangspunkt i dagtimerne, men der må forventes arrangementer aften og weekend. Vi tilbyder stor fleksibilitet til gengæld.

Stillingen er ulønnet.

Hvornår?

1.september 2016 – 31. januar 2017 (planlægges efter ønsker og muligheder)

Hvor?

På IMCC’s kontor i Aarhus.

Ansøgning

Ansøgning mærket ”Foto- og mediepraktikant” i emnefeltet sendes til mie@imcc.dk senest d. 1. maj 2016. I ansøgningen skal indgå en kort motiveret ansøgning, samt gerne et eksempel på billede eller video, som du tidligere har lavet.

Samtaler vil forløbe d. 3. – 4. maj.

Ved spørgsmål til praktikken kontakt Mie på tlf. 26 83 06 18.

 

IMCC – International Medical Cooperation Committee er en frivillig organisation, som laver sundhedsfremmende arbejde på lokalt, nationalt og internationalt plan. Vi har mere end 30 forskellige aktiviteter på landsplan, fordelt på vores fire lokalafdelinger i Aalborg, Aarhus, Odense og København – med to nye lokalafdelinger på vej. I mere end 60 år har IMCC gennem dette arbejde udviklet unge og sendt studerende ud i alverdens afkroge for at arbejde med sundhed. Læs mere om foreningen på www.imcc.dk