Roskilde

Roskilde Lokalbestyrelsen 2019

Velkommen til IMCC Roskilde

– hjemmehørende i Roskilde på Sjælland. Af IMCC’s lokalafdelinger er vi relativt ny, og har derfor også meget fedt at bringe til bordet af nytænkende idéer!

Vi i lokalbestyrelsen er dit bindeled til aktivitetsgrupper, bestyrelse, andre medlemmer af IMCC og generelt søger at samle vores indsats i Roskilde og omegn.

 

We want youtil Roskilde lokalafdeling

Lokalbestyrelsen er helt vild med IMCC, men også spritny, hvorfor vi rigtig gerne vil have nogle flere IMCC-aktiviteter til Roskilde og omegn.

Så går du rundt med en god idé til et projekt, eller er du allerede en del af en IMCC-aktivitet og synes det kunne være herligt at udvide jeres frivillige engagement til Roskilde, så skriv til os på roskilde@imcc.dk.

 

Hvis du er interesseret i at høre nærmere omkring opstart af jeres aktivitet i Roskilde, eller du måske har til at høre lidt mere om hvad vi arbejder med i lokalbestyrelsen mht. frivilligmiljøet Roskilde, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvem er vi?

  • Forperson: Torsten V. Merinder
  • Økonomiansvarlig: Anne-Sofie Seidelin
  • Menige medlemmer: Nikoline Møller Lynnerup, Laura Nørager Jacobsen og Clara Bruun

Vi er fem glade medlemmer i lokalbestyrelsen, men der er plads til hele ti i alt, så hvis du har lysten, har vi pladsen.

Du er også meget velkommen til at komme forbi vores næste bestyrelsesmøde og høre mere om, hvad vi laver.

Der er altid god mad og hygge. Næste møde er søndag d. 3. februar kl. 18:30 – skriv til os, hvis du gerne vil med! Vi sørger for mad, kaffe, kage og hygge.

 

Vores events og næste møde:

  • Næste event er SUNDHEDSBAZAREN – som vi afholder på RUC i samarbejde med Roskilde Universitet, d. 5. marts, kl. 10-14.
    • Se mere om Sundhedsbazaren på vores event >her<
  • Næste bestyrelsesmøde er d. 10. marts, kl. 18:30-21 i København. Alle er hjerteligt velkomne til at deltage; skriv os en besked på roskilde@imcc.dk, så giver vi nærmere retning ift. sted.

Klar til Sundhedsbazar_

__

For alt derimellem:

  • Vil du vide mere om, hvad der foregår i IMCC Roskilde, så find os på Facebook.

Og: Her kan du se Vedtægter for IMCC Roskilde