Rådgivningen

Rådgivning til projekter i u-lande

Rådgivningsgruppen er til for nye såvel som etablerede IMCC projekter i udviklingslande.

Vores formål er at rådgive og sparre med IMCC’s projektgrupper på bl.a. følgende områder:

 

  • Bæredygtighedsprincipper
  • Projektudvikling (Inkl. LFA, implementering, monitorering og evaluering)
  • Tidsplanlægning
  • Intern struktur, arbejdsfordeling og overlevering af viden
  • Budgettering
  • Rekruttering og fastholdelse af frivillige
  • Netværksdannelse

 

Herudover tilbyder vi at hjælpe med gennemlæsning af projektansøgninger samt komme med inputs til grupper, som har brug for støtte eller sparring i projektmæssige sammenhænge.

 

Kontakt os på: raadgivning@imcc.dk

 

Hvem er vi:

Koordinator: Tomas Gehlert, organisationskonsulent i IMCC sekretariatet, cand.mag.

Telefon: +45 61 60 47 35

Mail: tomas@imcc.dk (NB: Tomas er på orlov, hvorfor Nina Madsen kan kontaktes istedet på nina@imcc.dk)

Tomas har kontortid mandag til fredag fra 9-15.

 

Monica Lauridsen Kujabi, stud.med. på AU

Ansvalig for Internationale Realtioner i IMCC’s landsbestyrelse og jeg har herunder kontakten til Bæredygtighedsudvalget og grøn gruppe. Min baggrund i udviklingsarbejde er gennem Masanga Outreach. I forbindelse med Masanga Outreach har jeg beskæftiget mig med LFA, projektudvikling og opstart, monitorering og evaluering samt skrivning af fondsansøgninger. Jeg har derudover været projektkoordinator i Sierra Leone i 6 måneder og jeg har derfor erfaring med implementering og projektstyring i syd.

 

Morten Staun, Bachelor i Folkesundhedsvidenskab og kandidat i internationale udviklingsstudier

Tidligere aktivitetsleder i IMCC Uland og udsendt på IMCC Ulands projekt i Mali. Arbejder til daglig med organisationsudvikling og har blandt andet erfaring med projektudvikling, monitorering, rekruttering, fastholdelse og udvikling af bæredygtige frivilligmiljøer.

 

Sofie Dikeledi Nygaard Jespersen, stud.med. påKU

Tidligere koordinator, økonomiansvarlig samt ungdomsleder i IMCC Rwanda. Har gennem IMCC Rwanda deltaget i både RHEP og YEAH-Rwanda projekterne, har erfaring med medlemsrekruttering, opstart af internationale projekter, projektmanagement, økonomistyring, monitorering og evaluering af udviklings projekter.

 

Cecilie Stagstrup, stud.med. på KU

 

Charlotte Holm-Hansen, Stud. med på KU

Tidligere repræsentant for IFMSA i FN’s klimapanel omkring bæredygtig udvikling, klimaforandringer og dennes påvirkning af sundhed. 2011-2012; praktikant i hhv. WHO og Den Danske FN-mission i Genevé på områder relateret til sundhed, udviklingsbistand og menneskerettigheder. Lige hjemvendt efter 2 måneder i Zambia med PIT.

Medstifter af IMCC’s forårsseminar. Erfaring med undervisning i: personlig ledelse, global sundhed, klimaforandringer, forhandlingsteknik, FN og WHO.