IMCC kurser

På denne side vil der løbende blive opdateret med alverdens kurser arrangeret af IMCC for IMCC’ere.

 

APRIL 2017

Fyraftenskursus: Målrettet PR og Piktochart // Aarhus

Som optakt til vores kæmpe IMCC Infoaften på Dokk1 i september, vil vi klæde alle aktiviteterne på med nye værktøjer, så vi kan lave bedre og mere målrettet PR og kommunikation. Målet er at det skal nå ud til flere, og at IMCC skal blive endnu mere tværfaglig!
Læs mere her.

DATO 20.4.2017 kl. 17-21:30

 

Case-Competition i sundhedsfaglig problemstilling // Aalborg

Aftenen indeholder oplæg fra Magistrene og Aalborg Kommune om frivilliges kompetencer og mulighed for at bidrage til løsning af sundhedsfaglige problemstillinger. IMCC’s egen Trænergruppe vil klæde jer på til case-arbejdet med workshops i projektledelse, PR & digital marketing, fundraising og formidling.
Læs mere her.

DATO 27.4.2017 kl. 16-21 // PRIS Gratis for medlemmer (Ikke-medlemmer: 25 DKK)

 

Fyraftenskursus: Ledelse & Stressfri frivillig // København

Så er det blevet tid til forårets fyraftenskursus. Efter input fra jer frivillige, vil vi tilbyde træning i emnerne ”ledelse og strategi”, ”intern kommunikation”, ”rekruttering og fastholdelse af medlemmer” og ”stressfri frivillig”.

Læs mere her.

DATO 27.04.2017 kl. 16:30-20:30 // PRIS Gratis for medlemmer

 

Grill og sparring // Aarhus

Aarhus Lokalbestyrelse inviterer til post-Kapsejlads grillhygge. Vi starter med en snak/træning i de fire farvegrupper om indbyrdes samarbejde i grupperne. Derefter hygger vi og griller i det forhåbentlig gode vejr!

Læs mere her.

DATO 30.04.2017 kl. 16-23 // PRIS Gratis for medlemmer