Bliv Sexpert

sexekspressenaarhusundervisning

Hvad gør vi?

Sexekspressen blev startet i København i 1998 og er siden blevet startet op først i Odense, Århus og senest i Aalborg og Roskilde.

Sexekspressens hovedfokus er på undervisningen. De fleste underviser 1-3 gange pr semester. En undervisningsdag er fra kl. 8-14 og derudover skal man påregne et par timer til forberedelse, inden man skal ud og undervise.

 

Hvis man kun har lyst til at undervise og ikke deltage i det administrative arbejde, så er det helt okay og Sexekspressen behøver ikke at stjæle meget af ens tid.

Alle lokalafdelingerne plejer at holde et møde om måneden Alle er velkomne til møderne, også hvis man bare vil snuse til hvad vi laver. Kontakt din lokalafdeling for at finde ud af, hvornår næste møde finder sted!

Man kan også engagere sig i styregruppen og være med til at bestemme, hvilken retning Sexekspressen skal bevæge sig i. Vi plejer at holde ca. et styregruppemøde om måneden og så spiser vi som regel lidt mad sammen og hygger os bagefter.

 

14542434_1042230352542580_4817564758482457113_o

 

To gange om året arrangerer vi seminarer med underviserer udefra, som kommer og underviser os i prævention, kønssygdomme, homoseksualitet, kommunikation, og meget meget mere. Underviserne er som regel læger, psykologer, eller folk med særlige kompetencer inden for det område de underviser i.

Vi arrangerer også World AIDS dag på fakulteterne og rundt omkring i byen, hvor vi sætter fokus på HIV/AIDS samt samler penge ind til AIDS fonden.

 

Alle medicinstuderende kan blive Sexpert. Der stilles ingen krav til hvilket semester man er på. Man skal blot have lyst til at undervise folkeskoleelever, samt sætte sig ind i forskellige emner.

Interesseret i at høre mere, eller blive en del af Sexekspressen?

Du er altid velkommen til at kontakte os per mail – du kan finde vores kontaktoplysninger her.