Bliv PIT’er

Hvad er en PIT’er?

PIT er for alle – også for dig på 1. semester!

Blot fordi du først kan blive udsendt efter bestået 8. semester, kan man sagtens blive PIT’er allerede fra 1. semester.

Som aktivt medlem af PIT er der forskellige ansvarsområder, man kan påtage sig, og der er altid brug for flere hænder i alle lokalgrupperne. Så om du er fra Odense, Aarhus eller København, og har en drøm om måske at bruge dit fag til noget mere eksotisk end Tønder eller Thyborøn, så kan PIT give dig et indblik i dette.

Elsker du at holde styr på facebook, instagram, plakater og meget mere, da er PR helt ideelt for dig.

Er mailkommunikation, problemløsning og viden om denne form for klinik bare sagen, så er der plads til dig i hospitalsgruppen.

Var du ikke hurtig nok til at melde dig til den store bagedyst, eller har du mange partytricks på tapetet, så skal du da være med i eventgruppen.

Kunne du godt tænke dig at vide hvad schitsomiasis er eller hvornår man kan få zikavirus – vil du kunne få din viden dækket, ved at arrangere et foredrag for dig selv og alle dine medstuderende i foredragsgruppen.

 

I PIT er der altid plads til nye initiativer og ideer, og man kan nemt og hurtigt få meget ansvar, viden og indsigt, hvis man gerne vil dette.

 

Vil du gerne være med?

Se hvornår det næste møde er på vores Facebook

PIT Aarhus FacebookPIT København FacebookPIT Odense Facebook

 

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte den lokale aktivitetsleder inden du møder op, skriv blot en mail til os.

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål – du kan finde vores kontaktinfo her.