IMCC Integreret Sundhed

Om os

Vi ønsker at oplyse om: komplementær og integreret medicin, forskning indenfor feltet, og andre traditioner end den sundhedsvidenskabelige, der berører emnet sundhed og sygdom.

Vi har i flere år været aktive i både København og Aarhus, men på nuværende tidspunkt findes vi i Odense og København.

Vi holder foredrag og behandlerbesøg for at skabe dialog omkring KAM og integreret medicin. Lige nu arbejder vi sammen med de dygtigste alternative behandlere herhjemme på et lille opslagsværk omkring komplementære og alternative behandlingsformer.

Derudover har vi i mange år sendt repræsentanter til ECIM, en konference omkring Integreret medicin og søger også på andre måder, ect ved deltage i workshops, at øge vores egen viden på feltet.

Efterhånden er det lykkedes os at etablere et væld af kontakter til dygtige læger, behandlere og forskere, samt foredragsholder.

 

Det handler om at bygge bro med viden

Brugen af alternativ behandling er stigende og det skønnes at over 60% af den danske befolkning har benyttet sig af alternativ behandling.

Vi mener, at det er vigtigt at kommende læger eller sundhedsprofessionelle har et kendskab til vores patienters behov og hvad de benytter sig af ud over de traditionelle behandlingsformer.

Derfor ønsker vi, at give dig et indblik i, hvilke komplementære og alternative behandlingsformer, der er herhjemme og hvordan alternative behandlere arbejder.

Det er dog lige så vigtigt at øge den medicinske viden og viden omkring det etablerede behandlingsystem for alternative behandlere. I Integreret Sundhed arbejder vi hen mod at holde foredrag for alternative behandlere og nedbryde dogmer om det etablerede sundhedssystem.

At der er så stort et skel mellem det etablerede og det alternative behandlingsystem er uhensigtsmæssigt og gennem viden, håber vi at bygge en bro mellem de to behandlingssystemer. Dialog er det første skridt på veje.

 

Vil du være med?

Få mere information her.