Ta’ med Exchange-gruppen

Exchange hånd

 

 

Det konkrete arbejde i Exchange-gruppen

Arbejdet i aktivitetsgruppen består af mange ting. Særligt centralt er at promovere Exchange til rejselystne, danske medicinstuderende. Derudover arrangerer vi også opholdet i Danmark for de udenlandske, indkommende studerende, og dette indebærer en del organisering såsom at søge boliger og hospitaler. Tilmed er det sociale aspekt meget vigtigt, så festivitas faciliterer vi også.

Vi mødes til aftensmad, caféture og meget andet. Særligt om sommeren modtager vi mange studerende. Det gælder månederne op til og i selve sommerferien, hvor vi har travlt med at tilrettelægge et stort socialt program. I de lokale aktivitetsgrupper er der som minimum et møde hver måned. Desuden holder vi enkelte nationale møder jævnt fordelt i årets løb.

 

Intet krav at tage på udveksling

Man kan være aktiv uden at have været på udveksling. De fleste er aktive, bare fordi det er sjovt!

 

…eller bliv frivillig og maksimer chancen for at komme afsted

Hvis du vælger at blive en del af aktivitetsgruppen, får du automatisk større chance for at komme afsted på udveksling. Det skyldes at din indsats i Exhange giver dig følgende ansøgningsfordele:

  1. Medlemmer af Exchange, der har været aktive i mere end 1 år, eller stået med hovedansvaret for sommerens socialprogram.
  2. Personer der har været kontaktperson for udenlandske studerende minimum 1 gang i året op til ansøgningstidspunktet (kan ikke genbruges)
  3. Studerende som har udlejet sin bolig i året op til ansøgningstidspunktet (kan ikke genbruges)
  4. Studerende der ikke har fordel.

Det betyder, at din indsats giver dig en fordel i forhold til at blive sendt ud med Exchange.

 

Hold dig ikke tilbage med at ansøge

Vi vil gerne gøre opmærksom på at omkring 25% af pladserne fordeles i runde 1, 2 og 3, hvilket giver et overskud på mindst 60 exchange-pladser, som skal fordeles blandt de ansøgere, der ikke har fordel. Så selv om du ikke er med i Exchange har du gode muligheder for at komme afsted!

Vi har også mange medlemmer, som først var på udveksling med Exchange før de blev aktive og engagerede sig i vores gruppe. Alle er velkomne!!

 

Vil du være med?

Få mere information her.

 

10081015186_651587b280_k