Exchange

Destinationlisten 2019/20 kan findes HER. Du kan læse mere om hvert land i vores brochure: Destinationsbrochure!

HUSK du kan læse meget mere under fanen “Klinikophold med Exchange”

 

Om os

Exchange er en af de ældste grupper i IMCC, der blev grundlagt i 1950 hvor vi udvekslede studerende til Frankrig for at prøve at dissekere. Lige nu er vi ca. 40 studerende landet over der arbejder med at arrangere klinikophold.

Exchange er et klinisk udvekslingsprogram, hvor du har mulighed for at være i klinik i 4 uger på et hospital i et andet land.

Udveksling betyder at man “bytter plads” med en person fra et andet land. Modtagerlandet står derfor for at arrangere det kliniske ophold på 4 ugers varighed for de studerende fra Danmark, mens de danske Exchange-grupper arrangerer klinikopholdet for de studerende der kommer hertil. Hvert år sender vi ca. 80 medicinstuderende ud til hospitaler i hele verden og modtager et tilsvarende antal udenlandske studerende i Danmark. Vi samarbejder med mere end 30 forskellige lande.

Exchange modtager studerende året rundt, men majoriteten ankommer i løbet af sommeren, hvor de frivillige derfor har ekstra travlt.

 

Om IFMSA

IFMSA blev grundlagt i 1951 af medicinstuderende fra Danmark, England, (vest-)Tyskland, Østrig, Holland, Norge, Sverige, Schweiz og Finland. I dag består organisationen af 133 organisationer fra 127 lande og ca. 1,3 millioner studerende – alle med det samme mål: bedre sundhed i hele verden. Nu består organisationen heller ikke kun af medicinstuderende – vi er både tandlæge-, sygeplejerske-, fysioterapeut-, ergoterapeut-, folkesundhedsvidenskabsstuderende og mange, mange flere.

IFMSAs medlemslande mødes 2 gange om året til generalforsamlingerne March Meeting og August Meeting, som hvert år holdes af forskellige værtslande.

Hvis du vil vide mere om fællesskabet IFMSA kan du læse mere her.

 

Vil du være med?

Find kontaktoplysninger her.

Du kan også finde os på facebook: IMCC Exchange

 

Eller: De lokale Facebooksider

Aarhus: IMCC Exchange Aarhus

København: IMCC Exchange og Research Exchange København

Odense: IMCC Exchange Odense

Aalborg: IMCC Exchange og Research Exchange Aalborg

 

hjemmesideggg