Donaid

Donaid123

 

Om os

Donaid er en gruppe frivillige studerende, med en vision om at få Danmarks befolkning til at tage stilling til organdonation på et informeret grundlag. Vi er ca. 50 aktive medlemmer fordelt imellem Aarhus, Odense og København.

 

Hvad laver vi i Donaid?

I Donaid har vi mange bolde i luften. Især undervisning bruger vi meget energi på, hvor vi tager ud på særligt gymnasier og folkeskoler, men også kollegier og diverse institutioner. Her fortæller vi om hjernedødskriteriet, etiske problemstillinger og organer – som vi også har med til fremvisning (griseorganer, naturligvis).

 

Hvert år er vi til Europæisk Donordag (den anden lørdag i oktober) ude med pavillons, balloner, organer og donorkort, for at oplyse og gøre forbipasserende opmærksomme på hvor vigtigt det er, at tage stilling til organdonation. En anden årlig begivenhed er den altid oplevelsesrige DHL-stafet.

 

Internt i Donaid holder vi hyggelige månedsmøder, hvor vi bl.a. arbejder på vores store ambitioner om oplysningskampagner og vores samarbejde med Dansk Center for Organdonation. En gang årligt holder vi national weekend, hvor Donaidere fra hele landet mødes og dygtiggøre sig med forskellige spændende oplægsholdere – og så hygger vi!

 

Vil du være med?

Få mere information her eller besøg vores Facebookgruppe for Århus her, Odense her eller Københavns her.

Du kan også følge med via vores overordnede Facebook-side her.

 

Donaid 1234