Cogita

Om os

I Cogita arbejder vi for at skabe et forum, hvor studerende med interesse for medicinsk etiske problemstillinger gives mulighed for faglig fordybelse, reflektion og diskussion. Vi søger ikke nødvendigvis konkrete svar, men ønsker derimod at belyse forskellige synsvinkler, således at vores medlemmer får de bedste muligheder for selv at danne deres holdninger. Intet er således forkert og alle meninger og holdninger er velkomne.

 

IMG_0574

 

Hvert semester vælger vi et nyt tema at fordybe os i, således at vi kan belyse det fra forskellige synsvinkler. I efterårssemesteret 2015 beskæftigede vi os med sundhedsvæsenets behandling af transkønnede, mens vi i foråret 2016 kommer til at beskæftige os med medicinske diagnoser.

 

Til hvert månedsmøde vil der være et vidensoplæg ofte arrangeret af en eller flere af vores medlemmer, hvor vi arbejder med det valgte tema. Udover månedsmøderne afholder vi større arrangementer, hvor vi får besøg af eksperter udefra og når ud til et bredere publikum. Vi ligger vægt på tværfaglighed og et godt socialt fællesskab og afholder derfor ofte udflugter eller andre sociale arrangementer.

 

Kom og vær med i Cogita, hvis du:

  • Synes at etiske problemstillinger skal på dagsordenen i arbejdet med sundhedsfremme
  • Har lyst til faglig fordybelse og personlig udvikling
  • Vil være med i IMCC familien og engagere dig i national og international sundhedsfremme
  • Vil udvide dit netværk på tværs af studiet

 

Hvis du vil vide mere om Cogita kan du besøge vores hjemmeside: www.cogitakbh.dk eller vores facebook side: www.facebook.dk/cogitakbh eller kontakte styregruppen på cogita@imcc.dk