3om1 (Indien)

 

Om os

Vores mål er at gør det nemt, billigt og populært at sponsorere børn i 3. verdenslande. Derudover arbejder vi for at vedligeholde kontakten med de nuværende sponsorer og vores indiske samarbejdspartnere.

 

Bliv sendt til Indien

Hvert år sender vi to aktive medlemmer til Indien som repræsentanter for vores lokalgrupper. Formålet med rejsen er at besøge projektet og deltage i arbejdet.

Som udsendt hjælper man til, hvor man kan. Det er en god mulighed for at opleve det daglige arbejde på projektets skoler og børnehjem, samt deltage i oplysningsarrangementer, sundhedsfremmende undervisning, og det såkaldte Women Empowerment Programme.

 

Hjælp med at finde sponsorer

Udover at besøge projektet lægger vi stor vægt på at søge midler. Det er essentielt for at kunne drage ud i verden og give en hånd med. Vi søger altid hjælp til at hverve nye sponsorer specifikt med øje for at hjælpe skolebørn i en forstad til Calcutta, Indien. På nuværende tidspunkt har vi omkring 550 sponsorer, men der er altid brug for flere!

 

Sådan bliver du sponsor

  • Du kan tilmelde dig som sponsor på 3om1.com
  • Det kræver blot et bidrag på 50 kr. pr deltager om måneden.

 

Lidt baggrundsviden

3om1 blev startet af medicinstuderende fra Københavns universitet i efteråret 2001. Ideen til sponsorprogrammet opstod blandt en gruppe studerende efter en måneds ophold hos “Indian Mother and Child” i Indien, hvor det var tydeligt at sponsorprogrammer gør en forskel. 3om1 er en blandt mange sponsorprogrammer i over 10 lande. 3om1 støtter uddannelsesdelen ved at skaffe sponsorater for børn af meget lavt bemidlede familier. Der er for tiden 238 børn der bliver sponsoreret via 3om1.

Projektets samarbejdspartner Institute of Indian Mother and Child (IIMC) ligger i en sydlig forstad til Calcutta, Indien. IIMC startede som et sundhedsprojekt for fattige, og har sidenhen udvidet arbejdet med fattige i området ved at:

  • Bygge og drive over 20 skoler
  • Opstarte microcreditbanker
  • Skabe arbejdspladser for mennesker af lav kaste
  • Opstarte NGO-netværker af sundhedskyndige

 

Vil du være med?

Kontakt 3om1@imcc.dk og få mere information. 

 

 

9963800365_7f9c65daad_k